• Kvalitets vin til mange formål
  • Fri fragt ved køb over 1.000 kr.
  • Fri fragt i postnr. 8382 Hinnerup
  • Møllevej 19, 8382 Hinnerup
  • Varekategorier

Om Con a'more vin.

Om Con A'More Vinimport.

Con A’More Vinimport blev stiftet af Jens Bendix Jensen og Preben Jakobsen tilbage i 1998 som en idé fostret mellem to gamle venner i en sen aftentime. Inspireret af en flaske Amarone årgang 1993, samt et godt stykke Gorgonzola, smurt på skiver af nybagt brød i et passende lag, faldt tankerne på at import og salg af vine ville være en interessant ting at beskæftige sig med.
De fandt hurtigt ud af at mange andre i Danmark havde fået samme idé. Og straks meldte tanken sig: – ”Er der også plads til os”? Det var der og det er der.
Siden den officielle begyndelse i januar 1998 er Con A´More Vinimport vokset stille og roligt. I løbet af foråret 2004, flyttede vi i nye lokaler i udkanten af Hinnerup, og åbnede samtidig for salg til private. Udvalget bestod nu af spændende vine fra små og mellemstore vingårde, primært fra de europæiske vinlande. Salgskanalerne har siden da været små og store virksomheder, foreninger, skoler og institutioner og selvfølgelig til den efterhånden støt voksende private kundekreds.
Vore vine har løbende opnået glimrende anmeldelser i diverse tidsskrifter, bl.a. i www.vinavisen.dk og finansbureauet.
Kvaliteten er skabt gennem et meget højt serviceniveau, hvor seriøs rådgivning og god tid til alle kunder – store som små – er nogle af nøgleordene. Som hjælp til firmaets drift har Allan Kendahl Døj stillet sig til rådighed med sin store erfaring og vinkundskab.
Jens Bendix var en kendt musiker med stort netværk i branchen, og i 2005, hvor Niels Søndergaard trådte ind i ejerkredsen for Preben Jakobsen, udvidede Jens og Niels virksomhedens portefølje til også at tilbyde intime koncerter med spændende ind- og udenlandske kunstnere.
Ved Jens Bendix tragiske død i foråret 2014 overgik hans ejerdel til hans kone, Birthe Sloth Jensen, hvilket hun ifm. Con A’More Vinimport’s 20års jubilæum i 2018 overlod til Vivi Søndergaard, hustru til Niels Søndergaard. Ved Niels Søndergaards pludselige død i foråret 2020 blev hans ejerdel købt af Allan Kendahl Døj der nu sammen med Vivi Søndergaard tegner virksomheden.

Smiley-ordningen.